Jessico...  'anders dan andere'

 

 biography members ;

Ben, (Skip)

woont in Brunssum en is leadzanger/gitarist bij Jessico.

Hij begon vroeger bij de groep Satin en heeft gewerkt met bands als Moonshot- Trademark-Batuq- Chekmate- en Baseline, Ben doet samen met Pieter de presentatie bij Jessico, tussendoor heeft hij meestal wel een mopje klaar.

Paul,    

woont in Maastricht en is de sologitarist bij Jessico.

Hij speelt zijn leven lang al muziek en heeft zijn ervaring opgedaan in Sound Revolution en The Flow, Paul vind elk instrument mooi maar in zijn beleving is er één superieur "de Stem", ook speelt Paul nog in de Belgiesche discoband 'Ladiescover'.

 

 

 

Pieter,    (Don Pedro)

woont in Doenrade en is drummer/leadzanger bij Jessico.

Hij speelde bij The Shy en LabelBand, en met Hurricane was Pieter beroepsmatig bezig tot in 1995, daarna begon hij duo Compact en ging tevens in 2004 solo als Don Pedro. Bij JESSICO voelt Pieter zich als een vis in het water !!

 

Rein,    

woont in Tuddern, speelt keyboard en accordeon en doet koorzang.

Rein speelde bij Magic Four en Fairlane, en speelde samen met Pieter in de DDD Bend en BuschBand, en nu nog samen in Compact. Zijn uitlaatklep is Countrymuziek, toen Pieter aan Rein vroeg om bij Jessico te komen hoefde hij zich geen moment te bedenken.

Rob,    

woont in Schaesberg, en is de bassist bij Jessico.

Rob speelde in vroegere jaren als gitarist bij de groep Lee Sound, nu vele jaren later speelt hij bij Jessico de basgitaar, tevens speelt Rob ook nog de basgitaar bij HaagStreetBand, samen met Peter Schoffelen en Ad Brugel   !!