Jessico...   'anders dan andere'

 

Vijf . . . . .  muzikanten maken Jessico  !!

het zijn muzikanten die hun sporen in de muziek allang hebben verdiend, vijf muzikanten met ruime muziek en podium ervaring, opgedaan in o.a. Sound Revolution- Trademark- Hurricane Magic Four en Lee Sound, ze zijn weer on stage !!

 

Hoe is de Band ontstaan:

Jessico is onstaan uit muzikanten die net als vroeger weer lekker muziek willen maken, een aantal leden kennen elkaar nog uit vervlogen tijden, en met versterking van enkele geestverwanten werd er een band gevormd. Bekende Rock- Blues- Soul- Country en Oldie nummers die met plezier worden gespeeld en gezongen, met dit repertoire zal  JESSICO  geen moment vervelen. Door ervaring in eerdere bands willlen de muzikanten veel interactie met het publiek, zo word een optreden van Jessico een feest van herkenning, het plezier tijdens hun repetities is goed te merken, daarom is het streven om een leuk repertoire te maken duidelijk aanwezig.

Jessico heeft een eigen repertoirekeuze en sound, zo speelt Jessico geen Shadows- of hieraan verbonden muziek, geen tango- walsen- foxtrot- polka of aanverwante muziekstijlen, wat al in overvloede door velen gespeeld wordt, daardoor onderscheid Jessico zich met andere bands.

 

'Nog langer zoeken, hier zijn we'

Jessico beheerst een avondvullend repertoire, met bekende en minder bekende songs, dát geeft juist elk optreden een eigen sfeer, een optreden is immers nooit hetzelfde, Jessico wil dat iedereen van hun muziek kan genieten. Wil je sfeer in huis met goede zang en muziek, stop met zoeken en ga Jessico boeken. Jessico is te boeken voor een redelijke prijs, wij zijn er van overtuigd dat we er samen iets moois kunnen neerzetten, U 'hoort' nog van ons... zeker en vast  !!

Line Up:

 

 

de Band;

v.l.n.r.

 

Rob   :        basgit.-zang

 

Pieter:        zang-drums

 

Rein  :        toetsen-zang

 

Ben   :        zang- gitaar

 

Paul   :        sologit.-zang